Aangepaste pakken voor mannen

We hebben ook een modelpak voor u. Het is in de Windsor stone kleur met contrasterende biezen, een stapje hoger dan ons gebruikelijke witte pak. Deze is een beetje donkerder dan onze gewone pakken.

Als het een stralende zonnige dag is kunt u uw bruiloft in de volle zon houden met onze allSport felle kleur voor mannen. Dit felle kleurrijke pak is ontworpen voor die mannen die moeten opvallen in een menigte op hun grote evenement. Met de vele kleuren en patronen die beschikbaar zijn, is er een kleur die past bij de persoonlijkheid van elke man en bij elke gebeurtenis.

De navy/koningsblauw en houtskool/porselein pakken stralen kracht uit en zijn perfect voor een traditionele door de wind gebrande vintage bruiloft. U kunt deze twee kleuren combineren met een traditionele top en een ruime keuze aan accessoires om uw smaak te weerspiegelen. Als het een houtskool is, bent u dan niet geïnteresseerd? Dan hebben we twee opties voor je: de Forest en de Breaking Wave. De Forest is een klassieke bosgroene kleur en bevat modieuze toevoegingen. De Breaking Wave is een hemelsblauwe kleur met verticale strepen, die een subtiel maar merkbaar contrast bieden. Tot slot is ons klassieke 360 Cut Suit gemaakt van 100% katoen en heeft het een hoge kraag.

Al onze maatpakken zijn gemaakt van eersteklas stof en ze zijn gestikt om de kwaliteit te waarborgen. Aangezien ze op bestelling worden gemaakt, is het krijgen van een pak het ultieme in versheid. De meeste stiksels worden gedaan met behulp van een C-steek of een rits. De meeste maatpakken zijn direct gemaakt, zo niet binnen een paar uur.

Als u een idee wilt krijgen van onze kwaliteit, houdt u dan rekening met het feit dat ons meest populaire maatpak wellicht het 6550 gevoerde pak is. Dit is het toppunt van comfortabele elegantie. Als het niets voor u is, hebben we vele andere stijlen waaruit u kunt kiezen. Dus al met al zijn de maatpakken voor mannen echt iets voor u.