Viking Juwelen

Wat is het precies?

Viking sieraden verwijst meestal naar met de hand gesmede sieraden die zijn ontworpen om het ontwerp van de Viking schepen na te bootsen. In de 9e eeuw, als het Viking tijdperk, evenals het tijdperk van de Viking cultuur, waren de belangrijkste artistieke bewegingen in de geschiedenis van de kunst. Omdat Viking zeemannen maakte essentiële Viking sieraden, zoals zwaarden, schilden,etteracts,uggs, huizen, Business en status objecten, de artistieke stromingen in de 9e eeuw Duitsland uniek uitdrukken van de Viking smaak.

Viking sieraden zijn mode-sieraden waarvan de hoofdlijn de Viking saltires zijn. Viking saltires zijn handgemaakt van odontum, hars en goud. De smaak van Viking sieraden is terug te vinden in de voorstelling van de zeemannen die de zeeën verkenden. Zij gaven vorm aan hun identiteit, hun creativiteit werd samengebald in de productie van sieraden zoals shampookommen, handvatkommen, bridvals, geurende urnen, schelp- en bottenkommen. Gelovend in hun eigen mythologie, zagen de Viking mannen de wereld anders. Brillen, prachtig vormgegeven sagen, schalen, amuletten, bedelsieraden en zeehondenkettingen vatten hun begrip van goed en kwaad samen.

Omdat de Vikingmannen de voorkeur gaven aan alles wat hun voorouders zou eren, werden de sieraden die zij droegen ontworpen om duurzaam te zijn en duizenden jaren mee te gaan. Het zeer artistieke karakter van hun juwelen maakte hen dus onderscheidend van andere regimes. Hun toevlucht tot scheikunde in plaats van kunstzinnigheid maakte hun juwelen bijzonder.

Verzorging van de juwelen

Het water dat zich rond de saltire bevindt, is een belangrijk medium om het vocht en de juwelen niet te laten ontsnappen. Dit is vooral belangrijk als u de sierraden in het houten kistje bewaart. Het water uit het kistje helpt om de ringen en andere stukken intact te houden.

Dit zijn slechts enkele van de Viking sieraden producten. Als u meer wilt weten over de producten, kunt u gewoon het web verkennen en meer informatie vinden. Dit is essentieel om te weten omdat Viking sieraden is slechts een product onder een heleboel anderen. In ieder geval kunt u er zeker van zijn dat de producten handgemaakt zijn tot in de perfectie en de ontwerpen zijn bedoeld om een hoge kwaliteit mode-sieraden te creëren.