Wat draag je aan je voeten

Bruine Stoel Met Witte Kussens

Ik beweer niet een professional te zijn die deskundig advies geeft over wat te dragen. Maar ik beweer wel dat ik de persoon ben die combinaties van kleuren heeft uitgeprobeerd om te zien wat het beste werkte. Iedereen die dit probeert, kan gemakkelijk geweldige resultaten bereiken. Het kost alleen wat tijd en je zult spectaculaire resultaten zien, zelfs zonder de styling.

Maar is het beter om het advies van een professional in te winnen?

Om eerlijk te zijn, is het soms veiliger om een expert te raadplegen. Een professionele adviseur kan je ook adviseren wat je moet vermijden. Ze weten veel over voetverzorging en kunnen je ook vertellen hoe je je nagels moet verzorgen. Ook zal een ervaren persoon op dit gebied u kunnen vertellen welke producten u het beste kunt kiezen voor een perfecte afwerking. Dit is een essentieel punt om rekening mee te houden, want het product dat je gebruikt heeft een directe invloed op je voeten.

Ten eerste is het belangrijk om wat testresultaten te krijgen. Natuurlijk zien je voeten er in de spiegel in de winkel goed uit, maar dat betekent niet dat ze er op kantoor ook zo uitzien. Zorg ervoor dat je voeten er fris en schoon uitzien, zonder te stijf te zijn. Het is zelfs belangrijk om je voeten te controleren, niet alleen op kantoor, maar ook als je thuiskomt na een lange dag op kantoor. Want als je voeten droog en gerimpeld zijn, gaat het alarm af en begin je het hele proces weer van voren af aan. Vergeet niet dat je voeten een teken van vermoeidheid afgeven aan je werkgever, al is het maar in de eerste paar uur van je baan.

Een andere goede manier om je voeten voor te bereiden op het werk is een paar goed passende schoenen aan te trekken die goed aanvoelen aan je voeten. Maar nogmaals, vergeet niet je voeten van tevoren schoon te maken en in vorm te brengen. Niets verpest je dag-na-nieuwe schoenen duidelijker dan ze in een sopje te laten weken.

In de zomer gaan je voeten natuurlijk onvermijdelijk zweten. Je kunt het vocht met je meenemen, net als met je ondergoed. Maar een petroleumvrije pedicure (of twee om de zes weken) zou mijn eerste advies zijn. petroleum is een vreemd ingrediënt om te gebruiken bij de behandeling van droge, jeukende voeten. Het is een van die vreemde parelmoerbestanddelen die op de een of andere manier hun glans behouden tot jaren en jaren na je eerste professionele pedicure.

De kwestie van een tweederangs behandeling is lastig. Als u in een salon bent, is een één-op-één voetmassage met een teennageltang een standaardzaak voor een etmaal. Loop niet regelmatig op kantoorvloeren met schoenen en sandalen aan. Als u ergens op dat tapijt loopt, zal veel van het vocht van uw voeten in de nagellak terechtkomen. Het is alsof je een grote partij verf over flanel laat lopen. Het resultaat is slecht, waarschijnlijk rood en pijnlijk.

Mijn ervaring is dat de beste resultaten worden behaald door mensen die de NailTactic voetcrème van veraf gebruiken. Dit spul werkt als een magneet. Natmaken, afdrogen, afspoelen, aanbrengen, en voila. Een tot drie weken later zit het op je tenen, bijna alsof je voeten in de Cloud 9 zitten.

Als je interessante voeten hebt, moet je de volgende stap in de reeks stappen zetten en daadwerkelijk naar een voetbad gaan. Dat is waar ik het op de harde manier geleerd heb. Ten eerste, je kunt echt spelen met sommige producten op de markt. Ten tweede, je moet bereid zijn om de tijd en het geld op de juiste manier te investeren. Ten slotte moet je geluk hebben. Omdat het krijgen van goed advies niet goedkoop is, komt het meestal van iemand die het weet. Zoek een goede masseuse en vertel haar systeem, een die werkte voor je beste vriend, tenzij je toevallig een bijzonder goede muzikant bent zoals mijn stiefvader … maar ik dwaal af.

De volgende stap is het gebruik van niet-chirurgische middelen om de teennagels te verkleinen of te kloven. Als je zoals de meeste vrouwen nagelproducten gebruikt, moet je de teennagels elke dag schoonmaken met een teennagelknipper of met nagelschuur. Dit verwijdert het onderste deel van de nagel om het bovenste deel schoon te houden. Dit is een zeer vervelende taak, vooral als je teennagels dik zijn en onvolkomenheden hebben. De algemene regel om voorzichtig te werk te gaan met schurende voorwerpen is om een stuk te verwijderen dat niet dikker is dan een halve duim en niet dikker dan een kwart duim. Een tiende van een duim en een kwart duim zijn redelijke vervangingen voor de oorspronkelijke nagelomvang.

De nagelknipper doet dit werk in drie stappen:Verwijder de teennagel

Omdat de teennagels op dit punt zo snel groeien, heb je de neiging om de nagel omhoog en onder het tondeuse mesje te trekken, waardoor ze los kunnen gaan zitten.

stijlenhebben dikkere tips die een betere pasvorm vergemakkelijken

Bekken de tip en positioneer ze in de juiste lay-out en duw ze dan gewoon naar binnen.